Om mig

Jag, Therese Kihlander, är retorikern som alltid fascinerats av människor som får andra att lyssna. Till bakgrund av mitt ”nörderi” för retorik landade jag en fil. kandidatexamen i retorik år 2015. Sedan dess har jag jobbat som kommunikatör, turismansvarig, näringslivsutvecklare, föreläsare, skribent och talskrivare. Att hitta rätt ord, uttryck och nivå för sammanhanget är min grej och, inte helt otippat, det roligaste jag vet.

Jag uppskattar själv att stå i rampljuset, men skriver även gärna andras tal. Jag skriver också som retorikexpert för tidningen Allt om Bröllop, så spana gärna in mina bästa tips i deras tidningar genom att klicka här!

Som talskrivare är mitt arbete att förmedla din röst, dina historier, dina berättelser och dina känslor snarare än mina egen. Det är lika ärofyllt varje gång jag blir ombedd att spökskriva ett tal, vilket är det jag gör mest av i företaget – Hjälper andra att sätta ord på just sina känslor. Ofta blir det bröllopstal, vilket är fantastiskt roligt och känslosamt att arbeta med.

Sedan hösten 2020 har jag ett samarbete med Medborgarskolan Mälardalen, där jag erbjuder skräddarsydda kurser i just ämnet retorik för privatpersoner. Är du nyfiken på kurserna får du gärna surfa in på Medborgarskolans webbplats.

Välkommen att kontakta mig!
Tel: 070-30 37 398
E-post: kihlanderretoriska@gmail.com

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Samarbetspartners

Allt om bröllop

My WeddingPlanner

Wedme Böllopsplaneraren

L WeddingEvent

Medborgarskolan Mälardalen

%d bloggare gillar detta: