VI FLYTTAR TILL NY WEBBPLATS

Besök nya uppdaterade webbplatsen genom att KLICKA HÄR!
(Och du, inom kort finns inte denna webbplats kvar)

OM OSS

Företaget Kihlander Retoriska har funnits sedan 2020 och drivs av mig, Thérese Kihlander. Jag identifierar mig som fullblodad ”retoriknörd” som, så länge jag kan minnas, har fascinerats av människor som får andra att vilja lyssna.

Mitt ”nörderi” för retorik har gjort att jag idag har över 10 års erfarenhet av att ha spökskrivit tal på beställning, själv ha hållit en massa tal genom åren, och att jag hjälpt många att hitta rätt ord för sammanhanget.

Innan jag startade mitt egna företag har jag arbetat med (inte helt otippat kanske) kommunikation, skrivande, marknadsföring, försäljning och lobbying i olika yrkesroller. I samtliga uppdrag har förändringsarbete tillhört mitt arbete och där har min främsta metod för att lyckats varit (inte heller helt otippat igen) kommunikation.

Mitt företagande började i januari 2020 då jag utvecklade ett samarbete med Sveriges störts Bröllopstidning, Allt om Bröllop. Jag påbörjade ett uppdrag som skribent där jag, till en början skrev om hur man lyckas med bröllopstal, men där jag idag skriver om lite allt möjligt. Konflikthantering och kommunikation i relationer, klockor… Ja ni fattar, spridda skurar. Är du nyfiken på artiklar som jag skrivit för Allt om Bröllop hittar du material genom att klicka här!

Till sist, ett av mina absolut största och finaste uppdrag är när jag blir anlitad som talskrivare. Och inte allt för sällan handlar det om nervösa pappor som legat sömnlösa inför det att dottern ska gifta sig, bästa kompisen som vill hylla barndomsvännen på bröllopsdagen, eller bruden själv som vill bedyra sin kärlek till sin nyblivna make med ett fint och välskrivet tal. Som talskrivare är mitt jobb att förmedla mina kunders röster, deras historier, deras berättelser och deras känslor snarare än mina egen. Och det är lika ärofyllt varje gång jag blir anlitad för detta.

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer!

/Thérese

Tel: 070-30 37 398
E-post: kihlanderretoriska@gmail.com

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Samarbetspartners

Allt om bröllop

My WeddingPlanner

Wedme Böllopsplaneraren

L WeddingEvent

Medborgarskolan Mälardalen

Bröllopsfeber

Engsö Slott / Engsö Event

%d bloggare gillar detta: