Konceptidé

Ska du prata så säg något betydelsefullt!

Min idé är enkel, du står för det personliga budskapet och jag hjälper dig att förmedla det enligt retorikkonstens alla regler.

Nedan ser du ett urval av de tjänster jag kan hjälpa dig och/eller din verksamhet med. Behöver du hjälp med ett skräddarsytt upplägg är det bara att du hör av dig, jag är alltid öppen för att kundanpassa mina erbjudanden. Min ambition är att alla ska VILJA tala in för folk och känna sig trygga med att de kommer beröra sin publik. Prissättningen utgår ifrån hur många timmar jag kommer behöva för att hjälpa just dig.

Jag ser mitt arbete lite som hantverkstjänster. Jag vill att det ska vara lika naturligt att anlita mig för att få till ett perfekt tal, som det ska vara att anlita en snickare för att få hjälp med ett nytt kök. Med det sagt, jag vill att alla ska ha möjlighet att få hjälp att ”snickra ihop” ett perfekt tal, utan att det ska kosta skjortan.

NYSTARTSKAMPANJ!

Just nu erbjuder jag ett ”nystartserbjudande” i och med att verksamheten nyligen startats. Paketet som nedan nämns som paket nummer 1, Quick fix, får du just nu för 1875 kr. Inkl. moms, istället för 2000 kr. ink. moms. Det enda du behöver göra är att mejla mig, och döpa mejlet till ”Quick fix”. Du får då ett återvändande mejl med några frågor som jag ber dig svara på, efter det får du din tal-mall med personlig prägel och tydliga tips & tricks med på köpet. Varmt välkommen att kontakt mig!

Paketlösningar för talare

Nedan ser du några förslag på bra paketlösningar för dig som vill glänsa med ett bra tal och en bra show. Här ser du även förslag på vad som skulle kunna ingå i de olika paketen. De olika paketen nedan är prissatta med ett förmånligare pris, men vid tillägg eller andra uppdrag tar jag betalt per timme. Timpriset ligger på 700 kr. inkl. moms.

Paket nummer 1: Quick fix! (Pris: 2200 :- inkl. moms)
– En personlig tal-mall väl anpassad efter sammanhanget, tiden, och dina ambitioner.
– Tips & Tricks inför framförandet.
Denna lösning går att få fram på ca. en vecka, och är alltså en ”quick fix”.

Paket nummer 2: Half baked! (Pris: 3200 :- inkl. moms)
– Ett färdigskrivet tal utefter dina svar på några frågor som skickas till dig, eller tas vid en webb-baserad intervju.
– Tips & Tricks inför framförandet.
– 30 minuters coachning på framförandet.
Denna lösning kräver minst tre veckors framförhållning, men helst längre tid då jag gärna ser att du hinner öva så att ditt framförande blir så bra som möjligt.

Paket nummer 3: Full service! (Pris: 4500 :- inkl. moms)
– Ett färdigskrivet tal utifrån dina svar på några frågor vid en fysisk, eller webb-baserad intervju.
– Efter färdigskrivet tal får du möjlighet att skicka tillbaka det för korrigeringar, vi samarbetar fram det perfekta talet som verkligen ”är du” tillsammans.
– Tips & Tricks inför framförandet.
– Ett tal-manus till hur du bäst framför ditt tal.
– 1 timmes coachning på framförandet fördelat på ett eller två tillfällen.
– Ett framförandeförslag via video ifrån mig.
Denna lösning kräver minst fyra veckors framförhållning, men helst längre tid då jag gärna ser att du hinner öva så att ditt framförande blir så bra som möjligt.

Axplock av övriga tjänster

Utbildningar och kurser i såväl retorik som kommunikation, ledarskap, förändringskommunikation, och försäljningsretorik.

Inspiration och föreläsningar inom ämnet.

Möjlighet att anlita mig för att framföra ditt/verksamhetens budskap och tal.

Konferencier- moderatoruppdrag.

Storytelling och skrivande uppdrag till exempelvis säljande material så som tidningar och webbplatser.

Photo by cottonbro on Pexels.com
Vänligen notera att webbplatsen är under konstruktion!
%d bloggare gillar detta: